Busrejser Jasna

 

 

1. Sikkerhed

Alle køre/hviletider skal overholdes og der skal vises sikkerhedsvideo i bussen.

 

2. Bagage

Det er tilladt at have en kuffert af maks. 25 kg med og 1 håndtaske til bussen.

 

3. Pladser i bussen

Det er muligt at bede om bestemte pladser i bussen. Pladserne tildeles efter først til mølle. Alle som har købt en rejse sammen, kommer også til at sidde sammen.

 

4. Tæppe og pude

Der er ikke tæppe og pude i bussen. Vi anbefaler derfor at man medbringer dem hjemmefra.

 

5. Mad/drikke

Der bliver undervejs serveret lidt frugt, kaffe og småkager. Yderligere drikkevarer vil kunne købes eller medbringes hjemmefra. Det er ligeledes tilladt at medbringe egen mad.

 

6. Natkørsel

Alle vores afgange er med natkørsel. Ved stop om natten, lukkes bagdøren ikke op. Såfremt man har brug for at komme ud og få frisk luft, skal man henvende sig til chaufføren. Dette er meget vigtigt, idet chaufføren skal have styr på, hvem der går ind og ud af bussen.

 

7. Pauser

Alle pauser er nøje planlagt hjemmefra og der vil blive holdt pause ca. hver 3. time. Pauserne varighed og steder er valgt udfra, hvor vi erfaringsmæssigt, ved at de har kapacitet, til at bespise en hel bus. Ved forsinkelser vil pauserne kunne ændres.

 

8. Penge

De fleste rastepladser tager i dag imod kreditkort. Vi anbefaler dog altid at have lidt lokalvaluta med på rejsen. I Tjekkiet er valutaen Tjekkiske Koruna, i Polen polske zloty og i Slovakiet og Tyskland Euro.

 

9. Sæder

De busser vi benytter har ekstra benplads ved sæderne, i forhold til branchestandarden og sæderne kan altid vippes tilbage.

 

10. Skitransport

Skitransport af 1 sæt ski pr. passager er gratis er gratis

 

11. Moderne turistbusser

Vi kører i moderne turistbusser med ekstra benplads.

 

12. Busskifte

Busskifte kan forekomme undervejs