11 gode grunde til at rejse med Jeresferie.dk

Her lister vi 11 gode grunde til at rejse med Jeresferie.dk /Jeresskirejse.dk

 

1. Vi er medlem af den danske Rejsegarantifond.

Dette er jeres garanti for at Jeresferie.dk har et stærkt økonomisk fundament.

 

2. Fagfolk til fingerspidser.

Vi er fagnørder til fingerspidserne. Det er ofte de små detaljer, som gør forskellen, på en succesfuld ferie eller ikke succesfuld ferie. Vi er rejsevante og kræser for tingene.

 

3. De bedste leverandører.

Alle vores leverandører har været i branchen i mange år og kender om nogen kravene, til moderne turistvirksomheder. Dette er jeres sikkerhed for at tingene fungerer på jeres rejse.

 

4. Vi lytter til kunderne.

Alle som rejser med os, modtager efter endt rejse et evaluringsskema. Dette skema vurderes og evalueres nøje og tages med i vores fortsatte udvikling af virksomheden.

 

5. Lokalkendskab

Få i den danske rejsebranche, har bedre kendskab til deres destinationer end os. Vi besøger samtlige destinationer og hoteller mindst 1 gang årligt. Vi ved derfor hvad der rører sig og ved hvad der skal til, for at i får en god ferie.

 

6. Tilpasningsparate

Vi er en mindre familiedrevet virksomhed - dette gør at vi er tilpasningsparate , fleksible og kan skræddersy de fleste forespørgsler. Dette giver vores kunder en personlig service- og oplevelse ved at rejse med og os.

 

7. Ægte rådgivning

Hos os er rådgivning et æresbegreb. Vi bruger meget tid på at finde det helt rigtige tilbud og den helt rigtige destination til vores kunder. Alle har forskellige behov og ønsker og i den henseende er det vigtigt med folk som kan guide en på vej.

 

8. Nødtelefon

Vi har 24-timers nødtelefon og vores kunder kan derfor altid få hjælp og vejledning, såfremt der opstår uventede problemer.

 

9. Betalingssikkerhed
Hos os kan i selv vælge om i ønsker at betale med sikker bankoverførsel eller med kreditkort(visse kreditkort som Mastercard koster gebyr at betale med).

 

10. Ingen skjulte gebyrer

Alle priser fremgår af vores hjemmeside og der er ingen skjulte gebyrer. Bagage, skitransport med bus(forekommer tillæg med fly), Rejsegarantifond, alle skatter og afgifter, Moms og alt er inkluderet i vores priser. Der vil dog blive opkrævet et kreditkortgebyr, såfremt man ønsker at betale med kreditkort.

 

11. Lave børnepriser
Hos os skal der kun være en betalende voksen pr. værelse, før at man kan opnå børnerabat på børn mellem 6-11 år. Børn 0-5 år kan opnå børnerabat med 1 voksen på enkeltværelse, imod at den voksne betaler enkeltværelsestillæg.

 

Ovenstående er jeres garanti for en sikker og veltilrettelagt ferie med masser af smil.