Bliv skiguide hos Jeresskirejse.dk

Vi har egne skiguider- og instruktører ansat rundt om på flere af vores destinationer.

 

Til sæsonen 2018/2019 søger vi derfor allerede nu, efter nye skiguider. Vi søger guider til højsæsonen uge 7 og 8. I vil blive ansat af os, men arbejde under de lokale skiskoler.

 

Jeresskirejse.dk er en del af Jeresferie.dk og vi er specialiseret i aktive- og afslapningsrejser til de nye EU-lande. Virksomheden er familiedrevet.

 

Vi sætter en ære i at give vores kunder gode skioplevelser. Vores vigtigste varemærker er venlighed, service, troværdighed, ærlighed og kvalitet.

 

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af ski undervisning om dagen, men der vil forekomme almindeligt guidearbejde som ankomsttransfers, gæstearrangementer, skiudlejning og bestilling af skiskole. Der vil skulle arbejdes 2-3 aftener om ugen.

 

Den allervigtigste kvalifikation vi søger er et smilende væsen, som kan videregive godt humør til vores gæster. Derudover skal man naturligvis kunne undervise i skiløb, til primært børn, ligesom at man skal være ansvarlig, pligtopfyldende, lide at lære fra sig, være socialt anlagt, have gåpåmod og ikke være bange for at udvise initiativ.