Hoteller i Spindleruv Mlyn Tjekkiet

Vi samarbejder med godt beliggende hoteller med høj service i Spindleruv Mlyn.

 

ALLE PRISER ER INKL. LIFTKORT OG SKILEJE

 

Hotel Hanicka ***, 500 meter til lift eller pist
Hotel Barbora ***, 200 meter til lift eller pist

Hotel Lesana ***+, 500 meter til lift eller pist

Hotel Aquapark ***, Lige overfor pist/lift

Hotel Astra ***, 200 meter fra centrum, 400 meter fra pist

 

Spindl pistekortTryk på kortet for at se stor version(åbner i pop-up vindue)

 

Hotel Adam **** (Halvpension) - kun uge 7

4-stjernede hotel Adam har en god beliggenhed ude ved Svaty Petr, som ligger blot 200 meter væk. Hotellet har store værelser til store familier og byder på mange faciliteter som indendørs swimmingpool, fitnesscenter, sauna, dampbad, legerum til børnene, egen restaurant og jacuzzi. Et rigtigt godt hotelvalg til børnefamilier. Vi har store Apartments med 2 værelser og med plads til op til 7 personer. Min. 4 betalende personer pr. værelse.

 

ALLE PRISER ER INKL. LIFTKORT OG SKILEJE
Inkluderet i prisen på hotellet: halvpension, parkering, liftkort, skileje, WIFI, adgang til swimmingpool
Tilkøbsmuligheder: skiskole

 

 

 

Hotel Hanicka *** (halvpension)

Vores mest solgte hotel i Spindleruv Mlyn. Perfekt til grupper og børnefamilier. Rejs i januar og marts og få jeres skiferie til en meget lav pris. Se mere i vores prisliste eller kontakt os for et godt tilbud.

 

Det familiedrevne hotel har mange stamgæster og gengangere som kommer tilbage år efter år. Beliggenheden højt i Spindleruv Mlyn, giver en smuk udsigt udover byen og pistene. Det familiedrevne hotel har eget køkken og serverer dagligt morgen- og aftensbuffet.

 

Hele hotellet har WIFI.

 

Hotellet har faciliteter som spil- og opholdslokale på nederste etage med bla. billiard, lobby bar, restaurant, mindre fitnesscenter, skiopbevaringsrum, massagerum, sauna, ispool og hver dag er der mulighed for at blive kørt til- og fra pisten. Tidspunkt aftales direkte med hotellet. (man kan tilkøbe skidepot til en fordelagtig pris hos vores skiudlejning ved Medvedin pisten). Man kan supplere op med lokal 8 personers skitaxa til knap 35 kr. pr. vej.

 

Alle hotellets værelser har eget badeværelse med bruser/toilet, fjernsyn, WIFI og telefon. De største værelser har 2 rum og har plads til i alt 7 overnattende gæster. Familieværelserne kræver minimum 4 betalende.

 

ALLE PRISER ER INKL. LIFTKORT OG SKILEJE

Inkluderet i prisen på hotellet: Halvpension, gratis transfer til/fra pist 1 gang om dagen, parkering, WIFI, liftkort, skileje

Tilkøbsmuligheder: skiskole

 

Hotel Hanicka Spindleruv Mlyn Hotel Hanicka Spindleruv Mlyn Hotel Hanicka Spindleruv Mlyn
Hotel Hanicka Spindleruv Mlyn Hotel Hanicka Spindleruv Mlyn Hotel Hanicka Spindleruv Mlyn

 

Hotel Barbora *** (halvpension)

Hotel Barbora ligger knap 100 meter fra Spindleruv Mlyns centrum. Fra hotellets restaurant har men udsigt udover den centrale del af byen og mange af skiområdets piste.

 

Hotellet har egen restaurant, legerum til børn, sauna, jacuzzi, bordtennis og vinbar. Alle hotellets værelser er med WIFI, eget badeværelse og fjernsyn.

 

Til morgen- og aften serveres der buffet - til aftensmaden er der decideret børnebuffet. Ligesom at hotellet hver dag, tilbyder en vegetar ret.

 

Et godt hotelvalg til jer som gerne vil bo mere centralt, til en rimelig pris.

 

Fra hotellet er der 100 meter til skibus eller man kan bestille en 8 personers taxa til pisten, for knap 30 kr. pr. vej.

 

ALLE PRISER ER INKL. LIFTKORT OG SKILEJE

Inkluderet i prisen på hotellet: halvpension, parkering, liftkort, skileje, WIFI

Tilkøbsmuligheder: skiskole

 

 

 

 

 

 

Hotel Lesana ***+ (halvpension)

Personligt ejet Wellnesshotel i Bedrichov bydelen og med smuk udsigt udover byen. Hotellet bliver løbende renoveret og fremstår derfor i flot stand og er et af Spindls flotteste hoteller.

 

Alle værelser er med fladskærms-tv, Wifi, badeværelse og har hvert sit eget lille touch af personligt præg. På hotellet er der mange fællesområder som playstationrum, billiard, restaurant med 2 legerum og med VIP område, wellnesscenter med sauna, dampbad, jacuzzi og swimmingpool – adgang til det hele er inkluderet i prisen.

 

Fra hotellet kan man tage skibus til pisten eller bruge hotellets minibus til pisten(man har en gang pr. Vej pr. Dag inkluderet i prisen) – ekstra ture kan tilkøbes. Hotellet har store rummelige værelser til store familier.

 

Hotellet tilbyder mod mindre ekstra betaling gluten- og laktose fri menu.


Turistskat betales direkte til hotellet ved ankomsten.

 

ALLE PRISER ER INKL. LIFTKORT OG SKILEJE

Inkluderet i prisen på hotellet: halvpension, parkering, liftkort, skileje, wellness, gratis transfer til/fra pist 1 gang om dagen

Tilkøbsmuligheder: skiskole, WIFI

 

 

Hotel Aquapark *** (halvpension)

Hotel Aquapark ligger lige overfor Medvedin liften og den danske skiskole i Spindleruv Mlyn. I prisen har man inkluderet halvpension, 2 timers daglig entre til Aquapark og parkering. Alle værelser er med fladskærms-tv, køleskab, WIFI, Safetyboks, kaffe/te sæt, hårtørrer og eget badeværelse. Standardværelserne er med dobbeltseng og ekstra senge. På forespørgsel kan tilbydes værelser med 2 soveværelser mod en merpris. Komplekset har egen restaurant. Et populært hotelvalg for børnefamilier.

 

ALLE PRISER ER INKL. LIFTKORT OG SKILEJE

Inkluderet i prisen på hotellet: Halvpension, 2 timers entre til Aquapark dagligt, parkering, WIFI, liftkort, skileje

Tilkøbsmuligheder: skiskole

 

Hotel Aquapark Spindleruv Mlyn Hotel Aquapark Spindleruv Mlyn Hotel Aquapark Spindleruv Mlyn
Hotel Aquapark Spindleruv Mlyn Hotel Aquapark Spindleruv Mlyn Hotel Aquapark Spindleruv Mlyn

 

Hotel Astra ***
Dette flotte 3-stjernede hotel har en god beliggenhed nær centrum af Spindleruv Mlyn, med ca. 700 meter til nærmeste lift. Hotellet er nyrenoveret og byder på i alt 55 værelser, alle med fjernsyn, telefon, hårtørrer, eget badeværelse (bruser/toilet) og en del af værelserne har også egen balkon. De største familieværelser, har plads til 5 overnattende gæster. 
På Astra er der mange faciliteter som 2 restauranter, sauna, solarium, swimmingpool, bowlingbaner, billiard, skiudlejning og man kan tilkøbe massage. 
Der er gratis skibus op til pistene fra hotellet og der er parkeringspladser til hotellets gæster. Der er ca. 1 km til Spindl Aquapark fra hotellet.

Værelserne blev renoveret for 2 sæsoner siden.

 

ALLE PRISER ER INKL. LIFTKORT OG SKILEJE

Inkluderet i prisen på hotellet: Halvpension, adgang til swimmingpool, WIFI, liftkort, skileje

Tilkøbsmuligheder: skiskole