Skirejser Jasna Fly-Bus-Bil

Jasna er det bedste af skirejser til Østeuropa, når talen falder på alpin ski. Området har 45 km piste, berømt snowboardpark, 4000 m2 børneskiområde(en del af skiskolen), snekanoner som dækker 26 km, 8 freeride zoner også kan man grundet bygning af kabinelifte, op til toppen, nu stå på ski på begge sider af bjerget.

 

ALLE PRISER ER INKL. 6 dages SKILEJE og liftkort- NEDSLAG VED EGNE SKI

 

Prissammenligning i danske kroner

 

 
Frankrig
Østrig
Norge
Tjekkiet/Slovakiet
 
Restaurant
89,5
61
135
27
 
2/3 retter
365
306
721
136
 
Sodavand/Øl
37,5
27
63
8
 
Kaffe Cafe
20
20
31
10
 
Skiservice
150
150
250
65
 
Taxa pr. km
9,5
11
13
7,5
 

Kilde: Numbeo.com

 

 

En bid af Østrig i Slovakiet

Jasna har investeret over 100 millioner Euro i liftsystemer, snekanoner, restauranter, afterski klubber, hoteller, Aquaparks og skiudstyr. Hvis man ser bort fra at bjerget Chopok, naturligvis, ikke er alperne, så er området i dag fuldt på højde med de Østrigske skisportssteder. Investeringerne begynder naturligvis at kunne ses på prisen - men kvaliteten følger også med og som flere af vores gæster udtrykker det, så er Jasna den perfekte mellemting mellem Alperne og Norden. Samtidig er prisniveauet fortsat meget lavt på mad og drikkevarer(restaurantbesøg for en 50er og øl/sodavand til en femmer)

 

Topanmeldelse fra Skisport.dk

Læs anmeldelse af Jasna hos Skisport.dk

 

Jasna er beliggende i det centrale Slovakiet i de lave
Tatra bjerge, på bjerget Chopok, som er 2024 meter højt.

Bedste skisportssted i de nye EU-lande
Jasna har investeret millioner af Euro i nye liftanlæg og snekanoner de sidste mange år. De sidste 3 sæsoner er der åbnet i alt 6 nye kabinelifte, hvilket placerer området som en ener i regionen. Områdets store snowboardpark, bruges til internationale konkurrencer.

Skirejser Jasna

 

Meget lave leveomkostninger - restaurantbesøg fra 50 kr.
Der er fortsat meget lave leveomkostninger i Slovakiet. Dette til trods for at landet, var det land, af de nye EU-lande, som hurtigst havde økonomi til at komme med i Euroen. Skirejser til Jasna er billig skiferie for børnefamilier, skoler og studerende. Pengene rækker længere end på andre destinationer. Øl/sodavand koster mellem 5-10 kr. på restauranter og et måltid mad fra 50 kr. pr. person. Sammenlignet med Østrig, Norge, Sverige, Frankrig og Italien, er der mange penge at spare i Slovakiet.

 

Lækre hoteller til lave priser

Hotellerne er løbende renoverede og man kan på mange af dem nyde aftenen i swimmingpoolen, i spa´en, med en dejlig Wellness behandling eller nogle af de mange aktiviteter som er på hotellerne. Man kan også tage et smut ned i centraleuropas største Aquapark Tatralandia og tage en udendørs dukkert i det 39 grader varme thermalvand, imens sneen falder på ens hoved.

 

15 km fra skisportsområdet ligger byen Liptovsky Mikulas, hvor der er mange cafeer, restauranter, butikker, shoppingcentre og diskoteker. Skulle man have lyst til lidt større shopping, vil man let kunne tage toget direkte til Poprad eller Kosice.

Billig skiferie og imødekommende befolkning

Byen Liptovsky Mikulas er en hyggelig handelsby, med mange cafeer, restauranter, ølstuber, diskoteker, butikker og byder på god stemning hele året rundt. Befolkningen er imødekommende og hjælpsomme.

 

Det er ligeledes muligt at bestille babysitter på hotellerne, som kan passe børnene i nogle timer, hvis de ikke skulle have lyst til at stå på ski. Priserne starter fra 11 Euro pr. time, for 3-4 børn.

SkifaktaPister i alt 45 km
Højde 2024 m
Snekanoner Ja, 26 km
Blå 21 km
Røde 17 km
Sorte 8 km
Freeride 8 zoner
Snowpark Ja
Børneland Ja, 4000 m2
Liftsystem Moderne
Antal lifte 29 stk
Liftekapacitet (pers/time) 30.744
Km fra Padborg 1194 km
Km fra Rostock 982 Km
Sæson 01.12 - 30.04
------------

Vores fra priser

Fra 2970 inkl. 6 dg skileje
Bus
Fra 4970inkl. 6 dg skileje
Fra 5500 inkl. 6 dg skileje