Om Jeresferie.dk ApS - cvr. 35 14 08 40

Jeresferie.dk er en familiedrevet virksomed med speciale i rejser til Tjekkiet, Slovakiet og Polen. Vores store passion for disse lander, brænder igennem i vores rejseudbud og kan mærkes i jeres kommunikation med os. Få på det danske rejsemarked har et så indgående lokalkendskab, til sine destinationer som os.

 

Vi har året rundt personale tilknyttet vores virksomhed i Tjekkiet, hvilket gør, at vi altid har personale, tæt på vores kunder.

 

Vi gør en ære ud af, at alle vores gæster kommer hjem med en god rejseoplevelse og vi besøger alle vores hoteller og destinationer, mindst en gang om året.

 

Michael som er ansvarlig for kundehenvendelser, har mere end 10-årig erfaring i branchen. Først som destinationschef i Prag, senere hen som hotel direktør på Saxildhus hotel i Kolding og som Travel Manager hos DSB Rejsebureau. Han kender derfor branchen og drives af ægte passion, i hans tilgang til destinationsudvikling og kundeservice.

 

Jeresferie.dk er naturligvis medlem af den danske Rejsegarantifond med godkendelsesnummer 2457 og vi er ligeledes tilknyttet det danske rejseankenævn.

 

Kontakt os og få jeres første gode oplevelse - ganske gratis.