Tatralandia Aquapark Jasna

 

Aqupark Tatralandia
Centraleuropas største Aquapark med 39 grader varmt thermalvand hele året rundt, i de udendørs bassiner. Parken har tilknyttet en stor ferieby med både lejligheder og hytter.
Fra feriebyen er der ca. 20 km op til Jasna skisportsområdet og der kører dagligt skibusser. Byen har 155 lejligheder/bungalows, med en samlet kapacitet på 748 personer og der er masser af aktiviteter som Bowling, billiard, bordfodbold, minikøbmand, 5d biograf og bordtennis. Lige som at man kan spise på en af stedets restauranter eller besøge western byen. Parken har ligeledes et tropisk paradis, 5D biograf, frit fald simulator, og et stort wellnessområde.

 

Aquapark Aquapark Aquapark

Se flere billeder af Aquapark
   

 

 

 

Besenova Aquapark

Lidt mindre Aquapark end Tatralandia - men perfekt til afslapning og har et rigtig godt børneområde til mindre børn med rutchebaner, vandtårne og bølgebassin.

Besenova er dog mest kendt for sine helbredende udendørs Thermalbade, med 60 grader varmt thermalvand og deres wellness afdeling. Perfekt afslapning og genopbygning for hele familien. Man kan tage offentlig og skibus til Aquaparken.

 

Besenova Aquapark Besenova Aquapark Besenova Aquapark

 

 

 

Liptovsky Mikulas
Hyggelig slovakisk by beliggende tæt ved Tatralandia, og 15 km fra Jasna skiområdet. Byen har mange cafeer, restauranter og diskoteker og det her er det bedste natteliv findes i området. 

Liptovsky Mikulas Liptovsky Mikulas Liptovsky Mikulas


Bowling
Bowlingbanerne findes på Penzion Bowling i Liptovsky Mikulas og er en meget populær aftenbeskæftigelse. Se billeder af Penzion Bowling her

 

Demonovska grotterne
2 forskellige grotter som ligger på vejen op til skisportsområdet. Den ene består af drypsten og den anden af ren is. Et rigtigt spændende besøg om sommeren. 

  Demanovska Demanovska

 

SkifaktaPister i alt 45 km
Højde 2024 m
Snekanoner Ja, 26 km
Blå 21 km
Røde 17 km
Sorte 8 km
Freeride 8 zoner
Snowpark Ja
Børneland Ja, 4000 m2
Liftsystem Moderne
Antal lifte 29 stk
Liftekapacitet (pers/time) 30.744
Langrend Ja - 15 km
Km fra Padborg 1194 km
Km fra Rostock 982 Km
Sæson 01.12 - 30.04
------------

Vores fra priser

Fra 2970 inkl. 6 dg liftkort
Bus
Fra 4970inkl. 6 dg liftkort
Fra 5500 inkl. 6 dg liftkort